Κατασκευή & Συντήρηση

Κατασκευή & Ανακαίνιση

Αναλαμβάνει το σύνολο της διαδικασίας εκτέλεσης της νέας κατασκευής ή ανακαίνισης  του επαγγελματικού σας χώρου ή της οικίας σας με συνέπεια και υπευθυνότητα. Το έμπειρο εργατικό προσωπικό, εργάζεται με επιμέλεια και οργάνωση διατηρώντας το κόστος κατασκευής να διατηρηθεί στο ελάχιστο.  Κάθε εργασία εκτελείται με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης προκειμένου να ζει στο χρόνο.

Άδειες & Μελέτες

Σχεδιάζουμε το χώρο σας για να ανταποκρίνονται στις λειτουργικές και αισθητικές σας απαιτήσεις σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία. Αναλαμβάνουμε την έκδοση Αδειών και τις εγκρίσεις που απαιτούνται από την Πολεοδομία.

 

Αναλαμβάνει τις ακόλουθες μελέτες & Άδειες :

Αρχιτεκτονικά | Στατικά | Ύδρευση & Αποχέτευση | Ενεργειακά | Πυροπροστασία

Άδειες Οικοδόμησης | Αλλαγές Χρήσης | Άδειες Λειτουργίας 

Άδειες & Μελέτες
Νομιμοποίηση Αυθαιρέτων

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Το ακίνητό σας έχει αξία. Διασφαλίστε το άμεσα και οικονομικά!Είμαστε έτοιμοι για τον νέο ευεργετικό νόμο Αυθαιρέτων.

Επωφεληθείτε από τις νέες μειωμένες τιμές και τις άτοκες δόσεις
-Αποφύγετε τα υπέρογκα πρόστιμα των νέων ελέγχων του Νόμου
-Προετοιμαστείτε για την υποχρεωτική ταυτότητα κτιρίου
-Τακτοποιήστε εξ αδιαιρέτου ακίνητα
-«Παγώστε» για δύο χρόνια τις δόσεις σας
-Αποφύγετε κληρονομικά προβλήματα
-Μειώστε τα πρόστιμα κάνοντας ενεργειακές αναβαθμίσεις

Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον

Η αποταμίευση ξεκινά από το σπίτι σας. Μειώστε το κόστος της καθημερινότητάς σας. Ξεκινά σύντομα το νέο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον με επιδοτούμενες εργασίες θερμομόνωσης, τοποθέτησης ηλιακού θερμοσίφωνα, αντικατάστασης κουφωμάτων και αναβάθμισης του συστήματος θέρμανσης.

-Επιδότηση 30%-70% του κόστους εργασιών
-Μείωση λογαριασμών και πετρελαίου θέρμανσης
-Προφύλαξη από αυξήσεις τιμών ενέργειας
-Βελτιώστε την ποιότητα και άνεση του χώρου σας
-Συμβάλετε και εσείς στην περιβαλλοντική αναβάθμιση

Εξοικονομηση κατ Οικον
Διαχείρηση Ακινήτων

Ταυτότητα Κτιρίου

Η «Ταυτότητα Kτιρίου» είναι ο νέος θεσμός που δημιουργεί το κράτος προκειμένου να αποκτήσει εικόνα για όλα τα κτίρια, δημόσια και ιδιωτικά. Όλοι οι πολίτες, με τη βοήθεια μηχανικού, οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά φάκελο με τα στοιχεία του κτιρίου που έχουν στην κατοχή τους. Η διαδικασία της «Ταυτότητας Κτιρίου» αναμένεται να ξεκινήσει στο προσεχές διάστημα.

Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης

Τα ενεργειακά πιστοποιητικά αποσκοπούν στην ενημέρωση του ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή για την κατανάλωση ενέργειας του κτιρίου που χρησιμοποιούν, ενώ περιλαμβάνουν και συστάσεις για λήψη μέτρων που θα μπορούσαν να αναβαθμίσουν την ενεργειακή συμπεριφορά του κτιρίου.

Τα πιστοποιητικά θα έχουν ισχύ για δέκα έτη. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση κτιρίου που ανακαινίζεται ριζικά πριν περάσουν τα δέκα έτη. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να εκδοθεί πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης
Θερμογραφικός Έλεγχος

Θερμογραφικός Έλεγχος

Ο θερμογραφικός έλεγχος είναι ο πλέον σύγχρονος, εύκολος & άμεσος τρόπος για τον εντοπισμό προβλημάτων και κακοτεχνιών ενός ακινήτου καθώς πραγματοποιείται με μη καταστρεπτική και αξιόπιστη μέθοδο.

Με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού αποτυπώνεται σε εικόνες το φάσμα θερμοκρασιών που εκπέμπει μία κατασκευή δίνοντας τη δυνατότητα εντοπισμού προβλημάτων ελλιπούς, κατεστραμμένης ή ανεπαρκούς μόνωσης, στεγανοποίησης, διείσδυσης αέρα και υγρασίας καθώς και κακοτεχνιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας