Η τεχνική εταιρεία ΜΑΚΕΔΟΜΙΚΗ δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης, κατασκευής και συντήρησης κατασκευών τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2007 από μία ομάδα έμπειρων μηχανικών με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων και λύσεων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας εξασφαλίζοντας την έγκαιρη παράδοση των έργων μας στο χαμηλότερο κόστος και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές για τους πελάτες μας.

Η ΜΑΚΕΔΟΜΙΚΗ αναλαμβάνει, Άδειες και Μελέτες, Ανέγερση Κτιρίων, Ανακαινίσεις Χώρων, Διακοσμήσεις, Συντηρήσεις έργων και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, καθώς και κάθε άλλη υπηρεσία στο χώρο των κατασκευών των τεχνικών έργων. Τα στελέχη μας διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία να φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε μεγάλης και μικρής κλίμακας έργο με συμβουλευτικό και τεχνικό χαρακτήρα. Η ΜΑΚΕΔΟΜΙΚΗ αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών της χωρίς την ανάγκη αυτή να έρθουν σε επαφή με τα διάφορα στάδια της κατασκευής.

Στο τεχνικό κομμάτι η Εταιρεία διαθέτει αξιόπιστα δικά της συνεργία εργατοτεχνικού προσωπικού όλων των ειδικοτήτων που έχουν επιλεγεί με τα αυστηρότερα κριτήρια των υψηλών προδιαγραφών μας.

Κάνουμε την ιδέα πραγματικότητα

Εμπειρία σε μικρά και μεγάλα έργα - Ταχύτητα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα - Προσαρμοσμένο κόστος στις ανάγκες σας

Μελέτη
<p>Αδειοδοτήσεις, τακτοποιήσεις και μελέτες πολεοδομίας, κτηματολογίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα, </p>
Κατασκευή
<p>Κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων έργων με ολοκληρωμένες λύσεις και ιδιωτικά συνεργία σε όλες τις ειδικότητες </p>
Συντήρηση
<p>Αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων με σύγχρονες μεθόδους,  ανακαίνιση και συντήρηση χώρων</p>

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πρόσφατα