Έως 250 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο

Συνεχείς η πληροφόρηση για το νέο «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» με κοινοτική επιδότηση έως και 70% και μηδενικό επιτόκιο για τραπεζικό δάνειο. Ο ανώτατος επιλέξιμος προϋπολογισμός εργασιών είναι μέχρι 250 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο με ανώτατο όριο τις 25.000 ευρώ. Δηλαδή μία κατοικία 100 τ.μ. θα είναι δυνατόν να χρηματοδοτηθεί με επιχορήγηση και άτοκο δάνειο ή και με τα δύο κίνητρα έως και τα 25.000 ευρώ. Μία κατοικία 60 τ.μ. θα ενισχυθεί για 15.000 ευρώ.

Επιδότηση Εξοικονομώ κατ’ οίκον

Κλιμακωτή επιδότηση από 30%-70%

Τα ποσοστά επιχορήγησης κλιμακώνονται ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος και τον αριθμό των προστατευόμενων μελών. Όσο πιο χαμηλό είναι το εισόδημα τόσο υψηλότερο είναι το ποσοστό επιδότησης. Αυτό ξεκινά από 25% και ανεβαίνει κατά 5% ανά παιδί.

κλιμακωτή η επιδότηση Εξοικονομώ κατ’ οίκον

Χωρίς εμπλοκή τραπεζών 

Σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με το παλαιό πρόγραμμα είναι ότι η αίτηση πλέων θα υποβάλλεται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας ενώ η εμπλοκή των τραπεζών και η δανειοδότηση δεν θα είναι υποχρεωτική εφόσον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλύψουν με ίδια κεφάλαια το δικό τους ποσοστό στο σύνολο της δαπάνης.

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρα μας "Εξοικονόμηση κατ' οίκον 2017" και "Αναμένεται το νέο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ' οίκον'' του 2017"

 

Καλέστε μας στο 2392 066 066 για να να ενημερωθείτε σχετικά με τον Εξοικονόμηση κατ' Οίκον και τις ενεργειακές αναβαθμίσεις που μπορείτε να πραγματοποιήσετε στο σπίτι σας